Väck din kreativitet- Äppelgården endagsretreat

04.04.2020

NYTT DATUM- lördag 16 maj 2020.

Välkommen på ett roligt heldagsretreat med din kreativitet i fokus! Du behöver inte vara bra på eller kunna någonting för att kunna få kontakt med din kreativitet. Förutom Äppelgårdens fantastiskt goda vegetariska och egenproducerade mat, så får du denna dag ägna dig åt olika övningar som främjar din kreativitet, lek, glädje och lust. 

Lek och kreativitet är livsviktigt- den främjar utveckling, formar nya tankebanor och perspektiv, utvecklar din sociala förmåga och lösgör spänningar på många olika plan    Vi kommer under dagen utforska:

- Yoga asanas. Skapa former och konst med kroppen och upptäck kroppens kraft att väcka din motivation och glädje. Ledda flödande yogaklasser för alla nivåer.

- En timma i tystnad. Upptäck vad en timma i tystnad, utan intryck kan göra för dig.

- Skapa med färger. Vi jobbar med uttryck i färg och form, av känslor bl.a. i förhållande till olika aspekter av dig själv. 

- Meditation. Meditationen är en utmärkt källa till att sporra din kreativitet och sakta börja se omvärlden från ett annat perspektiv. 

- Frigörande dans. Kravlöst- kul- kanske galet eller stilla. Låt känslan leda dig och lär dig frigöra spänningar genom att släppa loss. En vetenskapligt bevisad metod att släppa känslomässiga, fysiska och mentala spänningar. Håll inte tillbaka!

Anmälan till: e.laeth90@gmail.com senast onsdag 13 maj.

Tid och dag: Lördag 16 maj kl 8- 16. Färgstark frukost, lunch och fika ingår.

Kostnad för dagen inkl mat och allt material till yoga och aktiviteter: 950 kr.