Två sommardagar vid Ösjönäs, Tiveden- juli/ augusti

31.07.2020

Du vet när man hittat det där smultronstället som man alltid dras tillbaka till. Det där stället som ger en avkoppling och en känsla av inre lugn och som tillfredsställer många sinnen? Det är Tiveden, det!

Vi spenderar två sommardagar i månadsskiftet mellan juli och augusti på vildmarksretreatet vid otroligt vackra Ösjönäs i Tiveden. Under dessa dagar äter vi god mat, vilar i sköna sängar och på varma bryggor. Du blir ledd i en rad olika yogaklasser, meditationer och andningsövningar som hjälper dig att grundas, släppa spänning och landa i den sköna känslan som många av oss föreställer oss att sommaren ska föra med sig. Här kan du göra allt eller inget- bada i den bärnstensröda varma sjön, i badtunna eller försök att inte bli blöt på en kajaktur :) Lite adrenalin får du i höghöjdsbanan och hitta nya stigar gör du i den oändliga tysta skogen (om du inte fastnar med blå mun i blåbärsriset som jag)! Eller varför inte ta en mysig ridtur på en av islandshästarna genom skog och mark. 

Detta är ett fint tillfälle att få ladda om och verkligen få kontakt med och komma tillbaka till naturen, vilket med all säkerhet kommer lämna dig lugn, avspänd och mycket bättre rustad för hösten. 

Datum: 31 juli- 1 augusti, fredag- lördag. Incheckning i rummen från kl 14, utcheckning kl 10.

Tid: Fredag kl 10 till lördag kl 16. 

Ta med: Egen yogamatta och ev kudde och filt. Varm tröja och kläder efter aktiviteter du vill göra. 

Kostnad: 2399kr för del i dubbelrum, frukost, två luncher och middag på kvällen, samt all yoga och meditation. Enkelrum för 2600kr. Aktiviteter till självkostnadspris.

Samåkning är möjligt att ordna- maila mig om du önskar detta.

Anmälan snarast under våren till e.laeth90@gmail.com ! Anmälan är bindande men kan överlåtas. Läs mer på www.osjonas.se